Holdtræning

Holdtræning hos Fysioterapeuterne Østerbro forestås altid af en autoriseret fysioterapeut, og træningen tager udgangspunkt i den enkelte deltager og hensynet til dig og dine behov.

Oversigt

Efterfødselstræning

Efterfødselstræning har fokus på, hvordan du kommer i form efter fødslen. Vi sætter ind med effektiv, sjov og nænsom træning af bækkenbund, mave, ryg og skuldre – områder som trænger til særlig opmærksomhed efter fødslen.

Træning for gravide

Din krop undergår store forandringer, og du er udsat for belastninger, både fysisk og mentalt, Dette hold giver dig mulighed for at møde dig selv og din krop på en nænsom måde, så du får styrke til fødslen og forbereder dig bedst muligt på den efterfølgende heling.

Ryg, styrke og stabilitetstræning 1

Når du træner ryg, styrke og stabilitet hos Fysioterapeuterne Østerbro, får du et individuelt tilpasset forløb med fokus på netop dine udfordringer.

Ryg, styrke og stabilitetstræning Fortsætter

Når du træner ryg, styrke og stabilitet Fortsætter hos Fysioterapeuterne Østerbro, får du på samme måde et individuelt tilpasset forløb, hvor vi bygger videre på det, du allerede kan. Træningen foregår udendørs, når det er muligt, og vi arbejder med elastikker, Kettle bells mv.

Skoliosehold

På Skolioseholdet hos Fysioterapeuterne Østerbro har vi fokus på funktionel træning, så du øger din styrke og stabilitet for på en måde at mindske generne fra skoliosen. Der bliver arbejdet med korrigerende øvelser og positioner.

Seniortræning

Træningen sigter mod at du opnår øget styrke, stabilitet, mobilitet, balance og koordination og så selvfølgelig på, at vi har det sjovt sammen.